Hirdetés

'Hajnalt...

|

Öhm, hát igen. Vannak emberek, akik az estét alvással szokták tölteni. Minden bizonnyal nekik van igazuk, de én nemrég értem haza egy kis haveri összezördülésből, gondoltam megnézem, vasárnapra mi maradt :) Találtam is, nem is akármit! Részleteket picit később. Ja, meg a vicc, ha kikászálódtatok az ágyból :) Persze tisztelet a kivételnek, aki fent virraszt.

- Melyik a legsokoldalúbb állat? - ??? - A férfi, mert: ha szerelmes, akkor ökör, ha megházasodik, akkor szamár, ha nem házasodik meg, akkor magányos farkas, ha megcsalja a feleségét, akkor hűtlen disznó, ha nem csalja meg, akkor marha, ha a felesége csalja meg, akkor szarvasmarha, ha elválik, akkor kivert kutya, ha újra megnősül, ... akkor nincs mihez hasonlítani.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)