Hirdetés

Ha nem jutsz ki innen, akkor nincs szilveszter

|

Legutóbb egy karácsonyi házból kellett meglógnunk, most pedig szilveszter témában kell valami nagyon hasonlót végigcsinálnunk.

Hirdetés

Noha aktuális játékunk címében a 2012-es évszám szerepel, maga az alkotás az idei szilveszterre is simán ráhúzható, hiszen a karácsony után ezúttal az év utolsó napja van veszélyben. Szabaduljunk ki ismét, találjuk meg a szükséges tárgyakat és oldjuk meg a fejtörőket. 

Bár a New Year Escape 2012 játékmenete igényel némi logikát és kitartást, mégis meglepően rövid idő alatt végigjátszható, ha az ember fogékony az ilyesfajta mókára. Nektek milyen gyorsan sikerül megpattanni a házból? Mivel még a szilveszteri ivós játék előtt felfrissíthetjük vele az agysejtjeinket, tehát egyértelműen a Játéközönön a helye:

New Year Escape 2012 játék

Ha ismersz hasonlóan szórakoztató tárgykeresős játékokat, akkor oszd meg velünk is a Játéközönön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)