Hirdetés

Ha ezt a Keresztapa látná...

|

A mai játéközön ajánló keretében egy véres bandaháborúban vehetünk részt.

Hirdetés

Persze a jatekozon.hu-n lakó Keresztapa nem vesz részt az utcai harcokban, így most nekünk sem a reflexeinket kell próbára tennünk. Sokkal inkább stratégiai érzékünket kell használnunk. Miközben mi egy pohár jófajta bort kóstolgatunk bázisunk mélyén, hősies emberinket küldjük harcba magunk helyett. Eme hűséges bandatagok lehetnek egyszerű verőlegények, üveget hajigáló huligánok, de akár motoros fenegyerekek is. A cél az ellenséges bázis lerombolása, de ezt könnyebb mondani mint megcsinálni.Ott is lakik ugyanis egy keresztapa, akinek vannak balga emberei akik szívesen lemészároltatják magukat a szent ügy érdekében. A parázs vita közben szerzett XP-t bázisunk tuningolására fordíthatjuk, míg a lemészárolt ellenektől elkobzott zsebpénzből újabb bandatagokat toborozhatunk. A Mafia II-őt ugyan nem alázza ez a kis szöszméte, de amíg az kijön, éppen el lehet vele lenni...(katt a képre)

 

banda.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)