Hirdetés

Guild Wars 2 - nem mindenkinek jön be az új frissítés

|

Elég nagy frissítéssel bővült a Guild Wars 2, viszont ahogy az ilyenkor lenni szokott, sok játékos nem díjazza a változást.

Hirdetés

Legutóbb a történetet toldották meg egy újabb fejezettel a Guild Wars 2 fejlesztői, a legújabb, September Feature Pack nevű frissítésnek köszönhetően pedig temérdek új feature és átdolgozott játékmechanika kapott helyet a játékban. Nem kicsit nyúltak bele a srácok a játékba, ugyanis az achievementektől kezdve a szintlépésen át mindent megpiszkáltak, ez pedig sok játékosnak nem tetszett.

Alapvetően leginkább a kezelőfelületen történtek kisebb változtatások a felhasználó élmény javításának érdekében, viszont a szintlépések terén drasztikusabb módosítások is életbe léptek. Az új rendszerben ugyanis bizonyos missziók, testreszabási lehetőségek és skillek adott szintekhez vannak kötve. A csapat szerint ezeknek az a lényege, hogy a játék könnyebb legyen az újoncok számára, de a játékosok sok olyan visszajelzést küldtek (mind a fórumon, mind pedig a redditen), hogy ezt inkább visszalépésnek érzik, mint fejlődésnek.

 

Ti mit gondoltok? Segít vagy inkább árt a September Feature Pack?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)