Hirdetés

Guild Wars 2 - ingyenes hétvége

|

Ezen a hétvégén teljesen ingyen játszható a Guild Wars 2 az NCSoft jóvoltából.

Hirdetés

A már 3 millió példánynál is többet eladott Guild Wars 2-t most bárki kipróbálhatja egy hétvége erejéig. Mivel eddig nem volt trial vagy egyéb ingyenes lehetőség a játékhoz, mindenképpen érdemes egy kis időt rászánnia annak, aki még nem játszott vele.

"Ha eleged van az MMO-kból, játssz Guild Wars 2-vel" - valahogy így harangozták be a kezdetek kezdetén a játékot, most végre bárki meggyőződhet arról, mennyire volt ez arcoskodás. A Guild Wars 2 elődéhez hasonlóan nem havi díjas MMORPG, csak egyszer kell megvenni és bármeddig játszhatunk vele. Karakterünknek saját története van, dinamikus események teszik változatossá a kalandozást és a World vs. World PvP-ben egyszerre több, mint 3000 játékos csatázik a területekért egy óriási battlegroundon.

Az ingyenes hétvége helyi idő szerint augusztus 23-án reggel 9 órakor veszi kezdetét és augusztus 26-án, szintén reggel 9-kor ér véget. Mindehhez csak regisztrálni kell ezen az oldalon keresztül. Ti kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)