Hirdetés

Guardians of Middle-earth - megérkezett Eowyn és Mozgog

|

Középfölde celebjei szépen, kettesével iratkoznak fel az őrzők listájára. Ezúttal Eowyn és Mozgog került be a szereplőgárdába.

Hirdetés

Az idén, télen érkező Guardians of Middle-earth megkísérli konzolra vinni a PC-n már sikeresnek mondható MOBA műfajt, egy Gyűrűk Ura világában játszódó PvP játékkal. Bár a teljes Guardian (így nevezik a játékban az irányítható hősöket) lista még nem nyílvános, szépen sorban kerülnek elő a harcra kész őrzők. Eowyn karaktere még azok számára is ismerős lehet, akik csak Peter Jackson filmjeiből ismerik Középföldét. A páncélinges szűz igazi túlélőnek bizonyul, amellett, hogy gyorsan vissza tudja szedni csatában elvesztett életerejét, könnyedén felgyógyíthatja társait is, igaz saját élete árán. Elsőre sokoldalú támogató karakternek tűnik, és mint olyan valószínűleg sok gyakorlást fog igényelni a karakter helyes használata.

Mozgog neve már annyira nem valószínű, hogy beugrik azoknak, akik nem vették kezükbe a könyveket, de ez nem válik hátrányává majd egyik Guardians of Middle-earth játékosnak sem, az már inkább, hogy az ork közelharcost sem lesz egyszerű hibátlanul megjátszani. Eowynhoz képest azért valamivel könnyebb lesz irányítani, tekintve, hogy Mozgog támadásainak nagy része csak a brutális sebzésosztásra koncentrál, ideális választás lehet azoknak, akik a türelmes adok-kapok helyett, inkább csak egyből szétcsapnák az arra tévedőket.

A Guardians of Middle-earth még idén, december 4.-én megvásárolható lesz PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)