Hirdetés

GTA V - újabb képek érkeztek

|

Szép lassú adagokban érkeznek az infók a következő GTA-ról. Képek tekintetében nincs miért panaszkodnunk, érkezett is egy újabb adag.

Hirdetés

A legutóbbi adagban még teniszező karaktereket is láthattunk, ezúttal is mozgalmas képeket kaptunk. Most négy képet kaptunk a fejlesztőktől, és bár mindegyik elképesztően szép egyben nagyon mozgalmasak is, vannak itt járművek és egy kibontakozó akciójelent is.

Szabad repülés a festői táj felett, sportautóval menekülni a rendőrségi helikopter elől, autószállító kipakolása, és puskával lövés helikopterre, ezek láthatóak a most kiadott csomagban, amelyeket a galériában nézhettek meg nagyfelbontásban. Sajnos a most kikerült képeken kívül most sem kaptunk több információt a készülő játékról, de azért a képek alapján határozottan nem néz ki rosszul a GTA V.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)