Hirdetés

"GTA miatt próbálta kirabolni tanárát egy 13 éves fiú"

|

Egy 13 éves amerikai fiú késsel próbálta kirabolni tanárát, hogy megvásárolhassa a GTA: San Andreast.

Hirdetés

Egy 13 éves massachusettsi fiú 28 centiméter pengehosszúságú késsel próbálta kirabolni tanárát, hogy pénzt szerezzen a Grand Theft Auto: San Andreas megvásárlásához. A tanuló óra után az osztályteremben maradt, s ekkor fenyegette meg a nevelőt 20 dollárt követelve. Miután az elutasította, már csak 1 dollárt kért, ám a tanár ekkor elvette tőle a kést. A rendőrség közleménye szerint a fiú azért folyamodott erőszakos eszközökhöz, mert szüleitől nem kapta meg a pénzt a kívánt videojátékra.
A cím azért szerepel idézőjelben, mert a nemzetközi média hasonló szenzációhajhász formában közölte le a hírt. Vajon ugyanennyire felkapják a sztorit, ha a GTA helyett vattacukorra "gyűjtött" volna a srác?

 

 

sanandreas.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)