Hirdetés

[Végetért] GS Live harmadik szezon tizennegyedik adás ma, öt órakor!

|

Sorra dőlnek a melegerkordok hazánkban, a stúdióban pedig ontják a forróságot a lámpák.

Hirdetés

Na jó, a légkondi meleltt egész elviselhető a lég a stúdióban is. Ma este élőben mondjuk el, hgoy túlélhető-e vagy sem. Ha nem, akkor érdekes látványban lesz részetek!

Viccet félretéve lássuk mi lesz a mai adásban. Mazur és Gyu nagy örömmel és szeretettel ajánlja nektek a Gamestar magazin augusztusi számát, amely egyrészt két borítós rendszerű - nagyon rükkős! - másrészt visszahízott 116 oldalra. A többi "jóság" az adásból kiderül.  Az év eddigi egyik legkellemesebb meglepetése az új Deus Ex, mi is videóteszteljük. Disorder az új AMD processzorcsalád, az asztali LLano (FM1 foglalatos, 4 magos A8 x4 3850) erősebbik tagját mutatja be - kiderül, mit is tud a 2.9 GHz-en ketyegő proci, A műsor végén pedig a szokásos Kérdezz - Felelek következik, így várjuk kérdéseiteket ide, a topikba. Kérünk mindenkit kérdését lehetőleg a "Kérdés:" szócskával kezdje, és ha teheti, írja vastag betűvel. Köszönjük!

Azoknak, akik már nehezen bírják délután ötig egy kis ízelítő a tizenharmadik, azaz múlt heti adás segítségével:

S mielőtt elfelejteném a hétvégén lesz a HoldfényCon, ahol a Gamestar stábja is ott lesz, gyertek, várunk benneteket egy kis dumcsira, meg miegyébre - itt főleg a miegyéb az izgalmas :) 

Addig is ma ötkor GS Live S03E14!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)