Hirdetés

GS Hype - Quantum Break, Bethesda, Titanfall, Watch Dogs, Injustice

|

Sirius mondja ma a Hype-ot: Watch Dogs multiplayer videó, új Injustice: Gods Among Us DLC, Bethesda leárazások és az új Quantum Break sorozat.

Hirdetés

Megint itt a hétfő, de egyben a nyári szünet is, amikor ugye senki sem tartja számon a napok múlását. Csak mi.

Kiszivárgott egy videó a Watch Dogs igen ígéretesnek tűnő multiplayeréből, amiből egy kicsit többet is megtudhatunk arról, hogy miféle újításokkal kecsegtetnek minket a Ubisoftos srácok.

A Quantum Break egy videojáték és egy sorozat is lesz egyben, amiknek a szálai majd össze-össze fonódnak. Érdekes a koncepció, bár a bejelentésnél még nem igazán tudtuk elképzelni, hogy hogy is zajlik ez majd a gyakorlatban. Most egy kicsit közelebb jutottunk az igazsághoz.

Érkezik az új Injustice: Gods Among Us DLC, amivel Zod tábornok is játszható karakterré válik a játékban. Ezt eddig is tudtuk, viszont most érkezett egy videó is, amiben az említett kari Supermant veri púposra. Izgi.

Amióta az Infinity Wardból kivált srácok megalapították a Respawn Entertainmentet, azóta várjuk, hogy végre lehulljon a lepel a készülő játékukról. A Titanfallt végre bemutatták az E3 2013-on és nagyon tetszett amit láttunk.

Jó hírek a Bethesda háza tájáról. A cég sok eddigi játéka mostantól akciós áron vásárolható meg, ráadásul úgy tűnik, hogy nem is kell annyira sietnetek, mert a leárazás maradandó lesz.

Sirius majd beszámol minden másról, itt, a Hype-ban!

A YouTube csatornánkon minden eddigi adást megtaláltok, ráadásul az új GameStart sorozatunkat is nyomon követhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)