Hirdetés

GS Hype - Neverwinter, GTA V, Injustice: Gods Among Us, The Last of Us

|

Sirius hírei: Neverwinter teszt a GSO-n, megérkezett az első GTA V gameplay, jöhet az Injustice: Gods Among Us GOTY kiadása és a The Last of Us eladások az egekben vannak.

Hirdetés

Örülünk ma is. Zseniális gameplay videót kaptunk, jól teljesít az egyik kedvenc játékunk, és örvendetes pletykák keringnek egy másik kedvencünkről.

A GSO-n már olvashatjátok mazur tesztjét a Cryptic Studios PC-exkluzív MMO szerepjátékáról, a Neverwinterről. Prot és kontrát mindenben lehet találni, de összességében nem rossz a játék. Olvassátok el rövid tesztünket, ha pedig többre vagytok kíváncsiak, a következő GameStar magazinban egy hosszabb tesztet is találtok majd.

Tegnap végre megérkezett az előre beharangozott első gameplay az ősszel érkező Grand Theft Auto V-höz, amit a GSO-n meg is találtok. A Rockstar nem sajnálta teletömni tartalommal a játékot és a videó alapján meglepődnénk, ha végül csalódnunk kellene benne. Elég jól összerakták. Ti mit gondoltok?

Az Amazon hűen magához ismét felkavarta kissé az állóvizet és komolyabb pletykák elindulásának adott teret, ezúttal az Injustice: Gods Among Us-ról. Nem csak a Game of The Year november hatodikai kiadásával kecsegtet minket, de azzal is, hogy ez a változat, ahogy korábban a Mortal Kombat: Komplete Edition is, érkezik PC-re.

Bár az év játéka díj még nem került kiosztásra, van mit várni idén bőven, a The Last of Us egyelőre elnyerte a "2013 leggyorsabban fogyó PS3-exkluzív játéka címet". A játék megjelenése óta több mint 3,4 millió példányban fogyott el illetve hetek óta vezeti az eladási listákat az Egyesült Királyságban. Érthető.

Maradjatok velünk, mert kezdődik a Hype és Siriusnak van mondanivalója bőven.

Látogassatok el YouTube csatornánkra is, ahol a Hype-ok és a GameStart sorozatunkon kívül videóteszteket és más meglepetéseket is találtok. Feliratkozni pedig itt is tudtok, egyelten kattintással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)