Hirdetés

GS Hype - Grid 2 teszt, Mirror's Edge 2, The Last of Us, Xbox One, GameStar meglepetés

|

Kint figyel már a Grid 2 tesztünk, jobban fogy az Xbox One, mint a PS4, pletyka a Mirror's Edge 2-ről és Julcsi elárul nektek egy-két dolgot a GameStar nagy meglepetésével kapcsolatban.

Hirdetés

Túl vagyunk a hét vastagján és hamarosan jön a jól megérdemelt hétvége, amikor egy kicsit fellélegezhetünk, de a játékvilág szorgos umpalumpái sohasem nem pihennek. De tényleg.

Vészesen közelít a The Last of Us megjelenése és Naughty Dog elérkezettnek látta az időt, hogy a kiegészítőkről is elmondjon egy-két dolgot. A Last of Us DLC-ken kívül bejelentették a Season Pass-t is, úgyhogy megnyugodhatunk, mert lesz itt még extra tartalom bőven.

Tegnap Paca tesztelte a Grid 2-t és bölcs gondolatait szavakba is öntötte a GSO-n. A Grid 2 teszthez készítettünk egy kis videót is, ami mostantól minden kipróbált játékról írt elmélkedésünk szerves része lesz. Örülünk?

Az Amazon kezd jobban működni, mint egy orosz kém. Több információt, vagy legalábbis pletykát tudunk meg a cégtől, mint bármelyik kiadótól. Most a német Amazon után az Olasz is felreppentette a Mirror's Edge 2 hírét és Xbox One exkluzív címként ünnepli a játékot. Igaz lehet?

Annak ellenére, hogy sem a szakma, sem pedig a fogyasztók nem voltak különösebben megelégedve az Xbox One-nal, azt a hírt kaptuk, hogy a Microsoft next-gen konzolja sikeresebb az előrendelők körében, mint a PlayStation 4

Emlékeztek, amikor a Julcsi mondani szeretett volna nektek valamit? Kihasználva az alkalmat, hogy ma úgyis ő mondja nektek a Hype-ot, elárul még egy pár információt a GameStar nagy meglepetésével kapcsolatban. Szerintetek miről lehet szó?

Ez mind és még sok más szerepel az adásban, úgyhogy ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A YouTube csatornánkon folyamatosan bővül a tartalom, a napi videók mellett sorba töltjük fel a régebbi videókat is, úgyhogy mindenképpen érdemes átnézni oda is. Ha feliratkoztok, minden feltöltésről azonnal értesülhettek. Hol tart már a technika...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)