Hirdetés

GS Hype - FIFA 14, Ryse, Battlefield 4, Mortal Kombat PC

|

Újra Julcsi a kamera előtt: FIFA 14 PC-s hírek, érkezik a Ryse és végre újfent lesz Mortal Kombatunk PC-re.

Hirdetés

Ma bőven ellátott minket hírrel a játékvilág, annyi mindenről szerettünk volna nektek beszámolni, hogy kész szerkesztőségi harc ment azért, hogy mi kerüljön bele a Hype-ba. Mindenki túlélte, elkészült a Hype.

A PC-s közösség számára rögtön egy rossz hírrel kell kezdenünk. Az EA bejelentette, hogy a FIFA 14 hangzatos nevű Ignite Engine-jéből csak a PlayStation 4, illetve az Xbox One büszke tulajdonosai részesülnek majd, a pécéseknek pedig meg kell elégedniük a kétdimenziós közönséggel és egy kicsit kevésbé szép játékkal.

Ellensúlyozva az iménti kellemetlen hírt, örömmel jelentjük, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment örömmel jelenti, hogy a Mortal Kombat: Komplete Edition idén nyáron érkezik PC-re. Végre indulhat a harc és a pécés barátok szemében csillogó irigység is halványul majd egy kicsit.

A 2011-es E3 óta nem sokat hallottunk a Crytek Ryse című játékáról, de most végre legalább az kiderült, hogy miért nem. Várták az Xbox One bejelentést, mert a Kinect-exkluzív játékot bizony csak a Microsoft next-gen konzolja lesz képes futtatni.

Lehet, hogy a Ubisoft rebootolja a Far Cry sorozat első részét. Hivatalos megerősítés még nem történt, de egy brazil értékelőoldal tegnap este kilistázta a Far Cry HD címet, ami némi reménykedésre adhat okot. Ti szívesen látnátok egy rebootot?

Új képek és egy kis extra információ érkezett a Battlefield 4-gyel kapcsolatban. A DICE elmondta, hogy a Battlefield 4 előrendelői akcióban résztvevő tömegek a China Rising DLC-t kapják ajándékba, amiről egyelőre nem tudunk sokat, de ingyen van és Battlefield, úgyhogy szomorkodni biztosan nem lesz okunk.

Most pedig ne menjetek sehova, mert itt van Julcsi és indul a Hype!

A YouTube csatornánkról se feledkezzetek el, illetve feliratkozni természetesen kötelező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)