Hirdetés

Elérhetővé vált a Sonic rajongói játék

|

A Green Hill Paradise - Act 2 néven futó Sonic rajongók által összehegesztett játék mindenki számára elérhető lett, aki tenne egy próbát az ultragyors kék sünivel.

Hirdetés

Nemrég ünnepelte 25. évfordulóját a Sonic széria, amiből a Sega két új játékkal is meglepne minket 2017-ben. A Sonic film debütálása sincs közelebb, viszont akiknek már nagyon kezd hiányozni egy Sonic kaland, azoknak ajánljuk figyelmébe a Sonic rajongók alkotta Green Hill Paradise - Act 2 című játékot.

A följebb megtekinthető videóból is leszűrhető, hogy sebességből nem lesz hiány. Az volt a készítők koncepciója, hogy a klasszikus 2D-s Sonic játékok mechanikáját megpróbálják átültetni 3D-s környezetbe úgy, hogy ne vesszen el a régiek által nyújtott élmény.

A videó leírásában könnyedén rátalálhattok a letöltési linkre.

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)