Hirdetés

Greed - Black Border trailer

|

A Headup Games legújabb játéka nemsokára érkezik, és ugyan első látásra nem váltja meg a világot, még jó is kisülhet belőle.

Hirdetés

A Greed - Black Border-ről nem tudom közületek hányan hallottak eddig, de nem kapott valami nagy promóciót. A játék azoknak lehet kellemes szórakozás, akik szeretik az izometrikus nézetű hack 'n' slash öldöklést.

Az űrben játszódó hentelős játék leginkább az Alien Shooter: Vengeance vagy Space Siege játékokhoz hasonlítható. Semmit nem bonyolítottak túl, nem a történetben kell keresni a megváltást. A harc egy messzi bolygón folyik, egy ott található ásványi kincsért, mely kielégíti az emberiség szükségleteinek nagyrészét. Azért nem biztos, hogy rossz játék, vagy hogy bukásra lenne ítélve, inkább mindenki nézze meg az alábbi trailert, és döntse el, beruházna-e rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)