Hirdetés

Grand Theft Auto V - kiváló horrorfilm lehetne (videó)

|

Ha a Rockstar egyszer úgy dönt, hogy filmet készít a GTA 5-ből, megfelelő vágással akár a horror műfajban is indulhat. Vajon ki lenne az őrült gyilkos?

Hirdetés

Az utóbbi napokban inkább a Rockstar körüli botrányok tették hangossá a játékvilágot, de nekünk sikerült annyit játszani vele, hogy a GTA Online tesztben elmondhassuk, milyen lett a Rockstar legújabb próbálkozása.

Vonatkoztassunk el az Online-tól egy kicsit, elég volt a drámából. A horror, az viszont hiányzott már - így gondolta ezt Adrian Jurek, a Kotaku egyik olvasója is, aki az alábbi trailert rakta össze a Grand Theft Auto V átvezető animációinak és hanganyagainak felhasználásával. A játék sztorija így teljesen új értelmet nyer, és ha valaki elkészítené a GTA V animációs horrorfilmet, nem kellene sokat módosítania a meglévő anyagokon. A videó mérsékelten spoileres, ha még nem játszottátok végig a játék sztoriját, csak saját felelősségre tekintsétek meg. És igen, jól tippeltetek, Trevor lenne a gyilkos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)