Hirdetés

Games for Windows Live és multiplayer nélkül tér vissza a Grand Theft Auto IV PC-re

|

A Rockstar végre megoldott egy régóta zavaró problémát, de ez áldozatokkal járt.

Hirdetés

Januárban váratlanul eltűnt a Steamről a GTA IV, és az egyébként sem kimondottan beszédes kiadó csak később adott egy szűkszavú magyarázatot. Most végre egy közleményben tudatták velünk, mire számíthatunk, ha PC-n szeretnénk játszani a HD-éra első játékával.

Hirdetés

Március 19-étől újra megvásárolható lesz a játék a Steamen és a Rockstar Games Launcheren keresztül, viszont csak és kizárólag a Grand Theft Auto IV: Complete Edition formájában, mely az alapjátékot és az Episodes from Liberty City DLC-ket egyaránt tartalmazza. A mentések természetesen működnek ezzel, viszont a Games for Windows Live-ot sikerült kikaparni belőle, és a többjátékos mód, valamint a ranglisták életben tartásával sem akartak foglalkozni. Ideiglenesen nem lesznek elérhetők a RamJam FM, a Self-Actualization FM és a Vice City FM rádióadók.

A Complete Edition leváltja az alapjátékot és az Episodes from Liberty Cityt is, így akinek előbbi van meg, megkapja a DLC-ket is egy 6 GB-os csomagban, akinek meg utóbbi, az egy 22 GB-os frissítésre számíthat. Mi a változások egyikével sem tudunk vitába szállni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)