Hirdetés

A Polyphony szeretné, ha 120 fps-sel futna a következő Gran Turismo

|

Kazunori Yamauchi szerint a 4K-s felbontás most elég, ezért a jövőben inkább a framerate növelésén fognak dolgozni.

Hirdetés

A nehézkes indulás ellenére óriási sikert aratott a Gran Turismo Sport, és nem kérdés, hogy folytatódni fog még a sorozat - az már inkább, hogy mikor folytatják, és vajon mi lesz a GT7 nagy újdonsága. Úgy néz ki, hogy ennek a kérdésnek a megválaszolására nem kell a megjelenésig várnunk: a Polyphony elnöke, Kazunori Yamauchi pár szóban mesélt a fejlesztők prioritásairól.

Hirdetés

Yamauchi szerint a 4K-s felbontás elég, és technológiai fejlődés tekintetében nem a pixelszám növelésén fognak dolgozni. A képfrissítési sebességnek nem kell megállnia 60-nál.

"A másodpercenként kipakolt képkockák tekintetében ahelyett, hogy 60-nál maradnánk, én sokkal szívesebben mennék fel 120-ig vagy akár 240-ig. Szerintem ez lesz az a változás, ami javítja majd a játékélményt a jövőben."

Ez nem egy hivatalos bejelentés vagy bármi ilyesmi, de Yamauchi nyilatkozata szépen mutatja, hogy milyen irányba fog indulni a stúdió a jövőben. Szerintetek ez a helyes út?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)