Hirdetés

Új dolgokat tudtunk meg a Google Stadia rendszeréről

|

Egy kérdezz-felelek során vadonatúj részletek derültek ki a Google előfizetős rendszeréről.

Hirdetés

Ha gyorsan szeretnétek képbe kerülni azzal kapcsolatban, hogy pontosan mi is ez a Google Stadia, akkor semmiképpen se hagyjátok ki a magyarázó videónkat, viszont ha naprakészek vagytok az egyek által a gaming jövőjének tartott szolgáltatással kapcsolatban, akkor mesélünk az új információkról. 

Hirdetés

A Google Stadia termékigazgatója, Andres Donorichev a Redditen tartott nemrég egy AMA-t, amelynek keretében a felhasználók bármit kérdezhettek a projektről. Ennek köszönhetően kiderült, hogy az előfizetői csomag, a Stadia Pro inkább hasonlít majd az Xbox Live Goldhoz és nem egy videojátékos Netflix lesz. Ennek értelmében az előfizetők havonta részesülhetnek majd exkluzív leárazásokban és ingyenes játékban is, a tervek szerint a Google havonta egy címet fog adni az előfizetőknek.

Doronichev azt ígéri, hogy lesznek achievementek is, de a megjelenéskor még nem számíthatunk rájuk, valamint ugyanez vonatkozik a Stadia kontrollerére is, amely induláskor nem fogja támogatni a bluetooth-os fejhallgatókat, eleinte be kell érnünk a 3.5mm-es jack csatlakozóval (kivéve, ha mindkét eszközt párosítjuk a PC-nkhez vagy Pixel telefonunkhoz). Lesz viszont egy közösségi platform, amelyben helyet kap többek között barátlista, party chat és hanghívás is. 

A metaadatokat és mentéseket lementhetjük majd, viszont ha egyszer a szolgáltatás leáll, akkor természetesen a játékaink sem lesznek elérhetőek, mivel a címeket értelemszerűen nem lehet helyi adattárolóra letölteni. Doronichev azt is elmondta, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy sikerüljön az a videojátékok esetében is, ami a zenék, a fotók és a filmek esetében már megszokottá vált... a felhő technológia beépülése a hétköznapokba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)