Hirdetés

Gondoltátok volna, hogy a Steam téli vásár legnépszerűbb játéka egy olyan cím, amelyik nincs is leárazva?

|

Egy új early access alkotás minden más játéknál népszerűbb volt az elmúlt héten.

Hirdetés

A karácsonyi ünnepek ideje alatt javában dübörög a Steam téli leárazási akciója, ami ideje alatt rengeteg játékot lehet bezsákolni kedvezményes áron. A december 22-től január 5-ig tartó időszak során indie címekre és AAA játékokra egyaránt le lehet csapni, és a hasonló akciók alkalmával általában az újabb kiadású, de jelentősen leárazott alkotások a legkelendőbbek.

A 2021-es téli vásár első hetén viszont tartolt a Ready or Not, ami egyelőre csak early access verzióban érhető el, viszont a megjelenését követő napokban elképesztő tempóban vásárolták a Steam-felhasználók.

Hirdetés

A Ready or Not egy komoly taktikai FPS, amelyet a VOID Interactive csapata készít és ad ki, ugyanis nemrégiben döntött úgy a Team 17, hogy nem támogatja a játékot. A SWAT 4 modern utódjának is tekinthető, már több mint 4 éve dolgozik rajta a fejlesztőcsapat, december 17-től pedig meg elérhető a Steam Early Access programjának köszönhetően. Úgy tűnik, sikerült betölteni az űrt a taktikai lövöldék piacán, hiszen nemcsak sokan vették meg, hanem rengetegen írnak róla kiemelkedően pozitív visszajelzéseket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A 2021. december 20-26. közötti időszakban a SteamDB adatai szerint tehát a Ready or Not fogyott a legjobban, a második legnépszerűbb játék pedig az ugyancsak december 17-én megjelent Five Nights at Freddy's: Security Beach volt. A képzeletbeli dobogóra az It Takes Two fért fel, amit jelenleg féláron lehet megvenni, negyedik helyen a Halo Infinite kampánya áll, ami az eggyel korábbi héten vezette az eladási listát, a top 5-öt pedig a Forza Horizon 5 teszi teljessé, amit 10%-os leárazással lehet begyűjteni a téli akció ideje alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)