Hirdetés

A Ready or Not egy iskolai lövöldözős misszió miatt maradhatott kiadó nélkül

|

Úgy tűnik, hogy a Team17 elhatárolódik a Void Interactive-tól.

Hirdetés

A Void Interactive taktikai lövöldéjében egy különleges alakulat tagjaként kell megoldanunk különböző veszélyes helyzeteket, mindezt a lehető legrealisztikusabb körítéssel. A pontos célzás mellett a csapatmunkán is hatalmas hangsúly lesz a játékban, a siker érdekében alaposan össze kell dolgoznunk a csapat többi tagjával, a pontos és folyamatos kommunikáció nélkülözhetetlen lesz. A rosszfiúk kiiktatása mellett azonban komolyan oda kell figyelnünk a civilek biztonságára is, ez pedig a valósághű forgatókönyveknek köszönhetően sokszor megterhelő élmény lesz majd. 

A Ready or Notot idén tavasszal felkarolta kiadóként a Worms széria mögött álló Team17, de az együttműködésnek most vége szakadt, miután a Redditen felvetődött, hogy a játék tartalmazni fog egy olyan küldetést is, amiben szerepelni fog egy - az Egyesült Államokban komoly problémát jelentő - iskolai lövöldözéses küldetés is, ezt pedig az egyik fejlesztő meg is erősítette.

Hirdetés

Noha a játék Steam-adatlapján szerepel, hogy a középpontban lévő egységet az ellenséges és veszélyes szituációk hatástalanítására vetik be, azonban úgy tűnik, hogy ebbe már nem fér bele az iménti helyzet, mivel a VOID Interactive és a Team17 is közleményben jelezték, felbontják a partnerséget.

A fejlesztőcsapat szerint kölcsönösen állapodtak meg abban, hogy a Team17 többé nem kiadója a játéknak, és bár hálásak az eddigiekért, valamint sok sikert kívánnak nekik, azonban biztosak benne, hogy ez a helyes út a Ready or Not jövőjét illetően. Továbbra is elkötelezettek a víziójuk mellett, folyamatosan vizsgálják a játékosok visszajelzéseit és az elkövetkező hetekben gyakran jelentkeznek majd javításokkal, frissítésekkel.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Túl sokat a Team17 se tudott hozzátenni a dologhoz, a cég megerősítette a szakítást és minden jót kívánt a csapatnak. Részletesebb magyarázatot egyik fél sem kívánt adni a különválás okáról, de az időzítésből nem nehéz kitalálni. 

Az nem derült ki egyik közleményből sem, hogy az említett misszió bekerül-e és ha igen, mikor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)