Hirdetés

Golf a világűrben és féktelen árkád száguldozás

|

Golfozzunk a végtelen univerzumban, majd levezetésként száguldozzunk instant módon felrobbanó járműforgalomban.

Hirdetés

Játéközön ajánlónk ismételten átcsúszott az esti időszakba, azonban semmi sem akadályozhat meg bennünket abban, hogy újabb alkotásokat prezentáljunk számotokra. Elsőként nézzük a Gravitee névre keresztelt golfjátékot, melynek napi nyüstölésével semmi esélyünk sincsen Tiger Woods tehetség megközelíteni, ugyanis kipróbálásával máris jobbnak bizonyulunk a mesternél. Miért? Kíváncsiak vagyunk, hogyan küldi egyetlen suhintással lyukra a gravitációs mezőben szédelgő labdát, ha útját állja néhány anyaföldünkhöz képest ötször nagyobb planéta. Köszöntünk mindenkit az intergalagtikus golfpályán! A szabályok változatlanok, mindössze „kissé szokatlan" környezetben kell lyukba találnunk. Bolygóról-bolygóra haladva jutunk előre a pályákon, egyszerűen csak át kell ütnünk labdánkat a planétákon felállított kapukon. A bolygók tömegvonzása komoly szerepet játszik ütéseinkben, ugyanis ha figyelmen kívül hagyjuk, egészen más irányba röpül játékszerünk, így pöccintésünk előtt mindenképpen kalkuláljuk bele a röppályát módosító tényezőket. Szintén érdemes figyelmet szentelni ütésünk erejének, ha elméretezzük labdánk az univerzumnak keringő üstökösök családját gyarapítja.

gravitee_5a.jpg
 

A most következő alkotás azonnal belopta magát szívembe játékmenetével és néhol régi versenyproduktumokat idéző grafikájával. Félreértések elkerülése végett, vizuális megjelenítése kiemelkedik hasonszőrű társai közül, nem tudom miért, de azonnal a Need For Speed harmadik epizódját jutatta eszembe. A Burnin' Rubber 2 egy vérbeli árkád autóverseny, így senki várjon tőle élethű fizikát és irányítást, ellenben addiktív és hangulatos játékmenetet annál inkább. Kezdetekben mindössze néhány pálya és gépállat közül választhatunk, győztes versenyeink számával bővül a verdák és pályák felhozatala. Nem elég első helyen végezni, ha nem szedünk össze előre meghatározott pontszámot, akkor kezdhetjük előrül a futamot. A pályákon elhelyezett pontokból kell minél többet összeszednünk, de találhatunk különféle megszerezhető bónuszokat (turbó, pontszámduplázó) is.

burnin_rubber_2_61.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)