Hirdetés

God of War - fontos szerepe lesz Kratos fiának

|

A God of War története során nem csak Kratos terelgeti Atreust, de a fiú is segíti apját - például fordítással.

Hirdetés

A jövőre megjelenő God of Warban sok minden változik a korábbi részekhez képest, az egyik legnagyobb változást pedig az jelenti, hogy ezúttal skandináv területekre megyünk. Kratos eredendően nem beszéli az ottani nyelveket, viszont fia, Atreus igen.

Hirdetés

Míg az apa túlélésre tanítja a fiát, a fiú egyebek mellett a szövegek megértésében és a helyiekkel való kommunikációban közreműködik. Így nem csak hátráltató tényezőként van jelen, az események és a sztori aktív résztvevője lesz. Egyes esetekben átvesszük felette az irányítást, és ahogy haladunk előre, egyre többre és többre lesz képes.

Kiderült továbbá az is, hogy többen segítik majd a hősüket, köztük a Thor kalapácsát kovácsoló Sindri. 

A fenti infók azt sejtetik, hogy egy The Last of Us- vagy Uncharted-féle megoldást láthatunk, az pedig már nem egyszer működött. Várjuk izgatottan a 2018 eleji megjelenést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)