Hirdetés

God of War III: multiplayer is?

|

Egyre több felettébb gyanús jel utal arra, hogy a God of War III-ból végre nem marad ki a multiplayer mód sem.

Hirdetés

Az internetes közösség mindig is híres volt erős kombinációs készségéről, ám azért vannak olyan jelek, ami több mint gyanúsak. Ilyen például az is, hogy a Sony hirdetésben keres online játékok programozásában jártas embereket a God of War első és második részét fejlesztő csapatba. A spekulációk természetesen rögtön beindultak, s a rajongók máris a 2009-ben esedékes God of War III multiplayer módját sejtik a háttérben. A santa monica-i stúdió szóvivője nem kívánta kommentálni a hírt, ellenben az állsáhirdetés alatt szereplő apróbetűs szöveg szerint nincs szó konkrét ajánlattételről, a Sony csupán az érdeklődést szeretné felmérni...

 

 

godofwar_1.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)