Hirdetés

God of War, Grounded és No Man's Sky - ezzel játszunk a hétvégén

|

Szembenézünk a skandináv istenekkel, a hátsó kert rémségeivel és a végtelen világűrrel.

Hirdetés

Tényleg már csak egy hajszál választ el bennünket attól, hogy ránk szabaduljon a játékipar idei termésének krémje patkányok megfékezhetetlen áradata, a Ragnarök, a Gotham utcáit ellepő bűnözés, vagy épp gátlástalan zsoldosok, drogkartellek és terroristák képében. A legtöbben most kivárunk, felkészülünk, erőt gyűjtünk ahelyett, hogy elköteleznénk magunkat valamelyik másik játék mellett.

HP - Próbálgatok pár új címet, és már a Victor Vran láz is sikeresen alábbhagyott, 60 óra után itt volt az ideje. Itt az ideje, hogy a Forza Horizon szülinapi cuccait is bezsebeljem, meg akkor már a Hot Wheels kiegészítőt is le lehetne pörgetni akár. Na, bele is nézek.

mazur - A 4.0 frissítés kapcsán, hirtelen ötlettől vezérelve visszaraktam a No Man's Sky-t és bár nyilván csak a játék elején járok, nagyszerűen szórakozok. Nincs is jobb menekülés a hétköznapi darálóból, mint beugrani egy negyedórácskára bányászni kicsit, vagy elmenni hajóroncsot keresni... akarom mondani, segélyhívásokra válaszolni, remélve, hogy nincs nagy baj, és mindenki életben van, és nem csak egy több millió kredit értékű hajóroncs vár a baleset helyszínén. Igen, így pontos. 

Paca - Beindult a szezon, úgyhogy olyan játékokban fogok elmerülni, amikről még nem beszélhetek, de napokon belül mindent megtudhattok róluk. Vagy jók, vagy nem, de az biztos, hogy azon a platformon a legjobb játszani őket, amikre megjelentek.

Hirdetés

Kaci - A Sony Santa Monica a Twitteren néhány naponta emlékeztet rá, hogy közeledik a God of War: Ragnarök megjelenése. Amikor 90 napnál jártunk, gondoltam lassan nekiállok újrajátszani az előző részt, mert anno elég sok szálat elvarratlanul hagytam. Most már csak szűk 3 hét van hátra, úgyhogy bele kell húznom. Mondjuk a megjelenés hetére eredetileg szabadságot terveztem kivenni, amit keresztül húzott egy kifejezetten izgalmas projekt, de erről egyelőre még nem beszélhetek, megyek is inkább sötét elfekre vadászni.

Szada - A Game Pass felhozatalát böngésztem, amikor megakadt a szemem a Groundedon, és kipróbáltam. Annyira megfogott az Obsidian túlélőjátéka (amely a Drágám, a kölykök összementekre emlékeztetheti a filmrajongókat), hogy azóta is visszatérek a szabadidőmben felfedezni a kert újabb szegletét és kikutatni újabb eszközöket. Így lesz ez ezen a hétvégén és azt követően is addig, amíg nem sikerül a sztori végére érnem. 

Zs - Eldöntöttem, hogy az A Plague Tale: Requiem október 18-ai rajtja előtt már nem kezdek bele semmibe, így a streaming szolgáltatók limbójába száműztem magam, ahol szerintem a Netflix Wirecard-dokujával ütöm majd el a kevéske szabadidőm. Aztán lehet, hogy elgyengülök, és vetek egy pillantást a frissen elrajtolt Torchlight: Infinite-re és az Undecemberre...végül is mi bajom lehet?

Hunter - Épp pörög a Guilty Gear Strive ingyenes hétvégéje, én pedig nem fogom kihagyni a lehetőséget arra, hogy helyre rakjak pár csillogó szemű kezdőt. Két verekedés között aztán be-be nézegetek majd a World of Warcraft accountomra, mert van mit rendbe tenni, mielőtt megérkezik a Dragonflight pre-patch.

MattMadzz - A megjelenéskor ajándékba kaptam a No Man's Skyt egy kedves barátomtól, akivel időről-időre visszamentünk megnézni, hogy mi újság. Nincs ez másképp most sem, Mazurhoz hasonlóan mi is újra belevetettük magunkat az újdonságok felderítésébe. Elképesztően jó játék lett mára, a zenei felhozatal pedig fantasztikus, az egyik legjobb, amit valaha hallottam. Remélem, hogy azért az űrhajós kalandok mellett marad egy kis időm a FIFA 23-ra, mert kezdek lemaradni és LoL-ban is rám férne egy kis grind, ugyanis megint nagyon mocskos rangban vagyok, inkább le sem írom.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Kivi - Hétvégén kezdődik a The International, vagyis a Dota 2 világbajnoksága, úgyhogy játékos helyett inkább néző leszek a következő napokban. A szingapúri időzóna itthon kicsit kellemetlen lesz, de igyekszem a lehető legtöbb meccset - de legalább az összefoglalókat - elcsípni. Ha pedig a haverok is vevők lesznek rá, pár kört mi is lezavarunk majd.

Mookid - Scorn. Megelevenedett H. R. Giger-festmények, fojtogató atmoszféra, csodálatos grafika, vér és egyéb testnedvek az egyik oldalon, egy elsőjátékos fejlesztőcsapat, nemlétező történet és 4-6 órás játékidő a másikon. What could go wrong?

Chava - Miután ismét átrágtam magam az A Plague Tale: Innocence történetén, készen állok a még szebb, még nagyobb, és remélhetőleg még jobb Requiem érkezésére. Legalábbis lélekben, mert ágynak döntött egy makacs megfázás, ezért most helyett inkább sorozatokat darálok, azt takaróba bugyolálva, forró teát szürcsölgetve is lehet. A Downton Abby-ről elhíresült Julian Fellows műveit, Az aranykort és a Belgraviát szemeltem ki, most pont a belőlük áradó, akár csukott szemmel is élvezhető nyugalomra van szükségem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)