Hirdetés

Gizmondo vs PSP & Nintendo DS

|

Tele van a fülünk azzal, hogy a PSP így, a Nintendo DS úgy, viszont a Gizmondoról még alig hallottunk - leginkább semmit. A kritikusok szerint azonban akit az előbbi kettő érdekel, az jó, ha odafigyel erre a szerkezetre is, melyet nem mellesleg most dobott be a piacra a Gizmondo Europe. Windows CE, ARM9-es Samsung proci 400 MHz-n, 64 MB memória, SD Slot, digitális fényképező és egy NVIDIA GoForce 3D 4500-as. Mindemelett írhatunk SMS-t, használhatunk GPS-t, GPRS-t, játszhatunk, mozizhatunk és zenét is hallgathatunk. Angliában megjelent, a következő hetekben pedig Európa más országaiban is megkezdődik az árusítása.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)