Hirdetés

Ghost Recon - Megjósolta az orosz-grúz háborút?

|

Sajtóorgánumok kísérteties hasonlóságot vélnek felfedezni a Ghost Recon sztorija, és az elmúlt napok eseményei között.

Hirdetés

Aki a játékok mellett a nagyvilág eseményeit is figyelemmel követi, tudatában van annak, mi zajlik egy hete a Kaukázusban. A konfliktus elemzésétől eltekintenék annak ellenére, hogy valamennyire fedi a szakterületemet, hiszen ez nem a megfelelő fórum. Ugorjunk...

ghostrecon.jpg


A Philadelphia Bulletin munkatársa, John Rossomando szerint már-már tökéletes jóslatnak tekinthető a 2001-es Tom Clancy's Ghost Recon története, ami 2008-ra datálja, hogy radikális ultranacionalisták kerülnek hatalomra Moszkvában, és egymás után hálózzák be a Ukrajnát, Fehéroroszországot, Kazahsztánt, továbbá a Baltikum és a Kaukázus térségét. A játékban egészen véletlenül a Dél-Oszétián keresztül grúz területekre betörő orosz haderő lelassítása a feladat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)