Hirdetés

Gépészmérnök és gátfutó kerestetik

|

Mai játékajánlónkban a műszaki érzéket valamint a reflexeket vesszük célba. Nézzük mit kínál a Játéközön.hu

Hirdetés

Állj! Egy kérdés: ki szeret gépeket építeni? Ki szereti megvalósítani bravúros -esetleg halva született- gépötleteit? A Crazy Machines sorozatot azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom, ott volt lehetőségünk erre. De mivel optimális esetben azért fizetni kellett, esetleg lehet olyan köztetek aki ezen a pénzen mondjuk dunakavicsot vett és lemondott a casual gépészmérnöki örömökről. Én viszont tudom erre a megoldást, és mivel jó fej vagyok el is mondom. Ajánlom figyelmetekbe hát a Fantastic Contraption kiváló játékát a Játéközön.hu-ról, ahol az az "egyszerű" feladat hárul ránk, hogy "A"-ból "B"-be eljuttassuk egy megadott tárgyat. Ehhez csak annyit kell tennünk, hogy a rendelkezésünkre álló eszközökből egy olyan szerkezetet tákoljunk össze, ami képes azt a megadott helyre juttatni. Felhasználható eszközeink nem mutatnak nagy változatosságot, de ezek kombinációjával hihetetlen dolgokra lehetünk képesek; csak az eszedet használd! Van jobbra és balra forgó kerék, forgás nélküli kerék, fa- és "vízkötél". Miután sikeresen teljesítettünk egy pályát, meg tudjuk lesni, hogy mások ezt hogyan oldották meg. Fogunk csodálkozni rendesen! :)

 

fantasticcontraption-500.jpg
 

 

A játék meglehetősen addiktív, így ha a 15. pálya után már sírva verjük a billentyűzetet vegyünk egy mély levegőt és nézzünk más, könnyedebb szórakozás után; holnap is lesz nap. Itt van például a Space Runner. Egyszerű, rajzolt grafikája nincs túlbonyolítva. Ugyan ez elmondható a játékmenetről is: űremberrel szaladva az elénk kerülő akadályokat kell átugorva, vagy alatta átsuhanva kikerülni. Ennyi. Jó mulatást!

 

spacerunner.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)