Hirdetés

Elég kemény a GeForce GTX 780 Hall of Fame kiadása

|

Megjelent a GeForce GTX 780 legújabb változata, ami egy kicsit több lóerővel érkezik az eredetőhez képest.

Hirdetés

A PC World adott hírt az Galaxy legújabb újdonságáról, a GeForce GTX 780 Hall of Fame nevű videokártyájáról. Na jó, azért annyira nem újdonság, hiszen már kapható a GTX 780, azonban azért van néhány apró, de nem elhanyagolható különbség a már ismert vezérlőhöz képest.

Kapásból fontos különbség, hogy az új kártya az eredeti hardverhez képest immáron 6 gigabájt memóriával kerül boltokba, valamint a 863 Mhz-es órajelet is sikerült 1019 Mhz-re feltornászni. A GPU Boost technológia is kapott egy újabb löketet, hiszen ezután az eddigi 928 MHz helyett 1071 Mhz-t fog kisajtolni a hardverből.

Ahhoz, hogy a GTX 780 Hall of Fame működőképes legyen, két 8 tűs PCIe csatlakozóra lesz majd szükség (habár ez manapság talán már nem olyan nagy meglepetés), kimenetek tekintetében pedig két DVI, egy DisplayPort és egy HDMI bemenetet biztosít.

Ti mit gondoltok? Beújítotok egyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)