Hirdetés

GeForce 7900 - részletek az új generációról

|

A Hexus.net birtokába jutott néhány fontos és érdekes információ az NVIDIA következő generációs GeForce videokártyájának képességeiről, mely a 7900-as sorozatszámot viseli. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy ez lesz az első 90 nm-es technológiával készülő chip. Az ATI már piacon van ilyen csíkszélességű chippel szerelt kártyákkal. Várhatóan egyszerre jelenik majd meg a gyorsabb GTX és az olcsóbb GT változat. Előbbi 32 bites pixel processzorral, 700-750 MHz-es magórajellel, valamint 1,1 ns-os, 800-900 MHz valódi órajelen üzemelő RAM-mal rendelkezik majd. Egy ilyen prototípus egy AMD Athlon 64 FX 60-as rendszeren 13 ezer 3D Mark 05 pontot produkált.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)