Hirdetés

Bulletstorm - váratlanul megjelent a Duke of Switch Edition

|

A Gearbox mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül egyszer csak bejelentette, hogy mostantól mindenki számára elérhető a Bulletstorm Nintendo Switchre szánt változata.

Hirdetés

Még idén márciusban jelentette be a Gearbox Software, hogy Bulletstorm: Duke of Switch Edition néven Nintendo Switchre is megjelenik a People Can Fly kiváló FPS játéka, viszont a bejelentés óta szinte semmit sem hallottunk az új kiadás felől. Nos, a titokzatos csöndnek most vége, ugyanis a Duke of Switch Edition váratlanul megjelent.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a PAX West 2019, ahol a Gearbox csapata is részt vett egy panel erejéig, itt került bejelentésre, hogy a Bulletstorm: Duke of Switch immár elérhető a Nintendo Switchen - egészen pontosan tegnaptól kezdve. Ebben a kiadásban a remasterelt Full Clip Editiont találhatjuk meg meg az összes DLC-vel, beleértve a Duke Nukem DLC-t is, amelyben maga a Király is játszható karakter lesz, saját párbeszédekkel.

A Bulletstorm: Duke of Switchet a Nintendo Switch eShopjában találhatjátok meg 29,99 dollárért, azaz nagyjából 9000 forintért. Ti lecsaptok majd rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)