Hirdetés

GameStart ZombiFest - How to Survive

|

Tudjuk, hogy kollégáinknak nem a túlélés az erőssége, most mégis a How to Survive-val tesznek egy próbát a ZombiFest mai adásában.

Hirdetés

Túltettétek magatokat a tegnapi No More Room in Helles csodálatos élményen? Ma újra itt vagyunk, újra GameStartozunk, és újra egy zombis játékot nyüstölünk.

A hét utolsó GameStartjában a How to Survive nevű (tesztünket a linken olvashatjátok) csodálatos kis túlélőjátékkal szüttyög Daev és Sirius. A korábbi adásokból tudjuk, hogy aki tőlük akar túlélőleckéket venni, az nem biztos, hogy jó helyen jár, de hátha tanultok valamit abból, ahogy ez a két ifjú játszik. 

Holnap és holnapután nem lesz GameStart, na de azután! Hétfőn újra jelentkezünk, addig iratkozzatok fel Youtube csatornánkra, hogy ne maradjatok le semmiről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)