Hirdetés

GameStart Star Wars Fest - Star Wars Jedi Knight: Mysteries of the Sith első rész

|

Nagyon rég volt már Star Wars Fest epizód, de jó játékhoz idő kell: a Mysteries of the Sith-tel folytatjuk sorozatunkat.

Hirdetés

Igen, tudjuk, hogy márciusban volt utoljára GameStart Star Wars Fest epizód, de EndreMan és Dudu felesküdtek arra, hogy belemenősen mutassák be nektek a legjobb Csillagok Háborúja játékokat.

Ne hibáztassátok őket ezért, csak jót akarnak. A Dark Forces és a Dark Forces II után most a Mysteries of the Sith-et vették elő, ami a Jedi Knight kiegészítője, és hasonlóan élvezetes, mint az alapjáték. Mivel többen jelezték, hogy hosszúak az epizódok, ezt most kettébontottuk, a folytatásra jövő héten számíthattok.

Iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, hamarosan sűrűbben jönnek majd a GameStart epizódok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)