Hirdetés

GameStart - Splinter Cell: Blacklist végigjátszás 6. rész

|

Véget ért a hétvége és a GameStart egy újabb résznyi Splinter Cell: Blacklist végigjátszással enyhíti a hétfő kínzó fájdalmát.

Hirdetés

Folytatódik a Splinter Cell: Blaclist végigjátszásunk, nézzétek meg, ahogy Sam Fisher szétcsap a mindenki között.

Azaz szétcsapna, ha hagynánk neki. Minden alkalommal, amikor egy ideig nem veszünk fel egyetlen részt sem, újra vissza kell szokni és ez általában az első felvett epizód rovására megy. Mondhatjuk, hogy ez nem a legbüszkébb pillanat végigjátszós csapatunk életében, de kis szerencsétlenkedés után azért csak sikerült megoldani a dolgot. Betörünk a villába!

Ez már a Splinter Cell: Blaclist végigjátszásunk hatodik része volt, minden korábbi epizódot és persze a GS összes videós tartalmát megtaláljátok a YouTube csatornánkon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)