Hirdetés

GameStar VIP kártya - mostantól indulhat a vásár

|

Szépen gyűlnek a pontok a GameStar VIP kártyára? Mától már le is vásárolhatod a pontokat. Hogyan is?

Hirdetés

A GameStar VIP kártyát, amit a szeptemberi GameStar magazinod mellé kaptál, mától már csatasorba is állíthatod, hogy kedvezményesen vásárolhass a Konzolvilág és a GameShop üzleteiben. Boldog nap ez a mai, még akkor is, ha az online vásárlásra még várnod kell kicsit. Hamarosan a GSO-n is lesz webshop, de addig is már a személyes vásárlás működőképes, indulhat a bolti roham a GS pontokkal.

Kitöltötted az adatlapod, HP nyaggatására megvetted a GameStart, elolvastad az összes tesztet, buzgón szeretted a cikkeket a kedvenc közösségi oldaladon és ezzel párhuzamosan szépen gyűltek a pontok is. Igen? Nagyon helyes, mert örömmel jelenthetjük, hogy mostantól él a rendszer, őszinte a mosoly, kedvezményes a játék és boldog a GameStar-olvasó. 

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, semmiképpen sem szerettük volna elindítani a programot, amíg nem vagyunk biztosak benne, hogy kifogástalanul működik és nincs benne egyetlen idegesítő kis bug sem, de most - hosszú hetek áldozatos munkájának köszönhetően - felállt a rendszer. Illetve az a része már tökéletesen működik, ahol te bemész a Konzolvilág vagy a GameShop boltba, és személyesen vásárolsz.

Ha valami megmagyarázhatatlan okból nem tudnád, hogy mi is az a GameStar VIP kártya, vagy esetleg nem találod a kártyában az embert, akkor nézd meg az alábbi videót. Miután rájöttél, hogy ezek az emberek egyszerűen nem normálisak, keresd fel inkább a www.gamestar.hu/vip oldalt, ahol minden kérdésedre választ kapsz. Abban a valószínűtlen esetben, ha még mindig fúrja valami az oldalad a VIP kártyával kapcsolatban, ne habozz küldeni nekünk egy e-mailt a vip@gamestar.hu-ra és mi igyekszünk minél hamarabb válaszolni neked.

Szóval valahogy így. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)