Hirdetés

GameStar Hype 2013.01.16.

|

Ma sem maradtok Hype nélkül, és ha szerda, akkor HP a kamera előtt.

Hirdetés

Miután kiástuk magunkat a hó alól, elétek is tárjuk a nap legfontosabb híreit és előzeteseit. A mai adásban HP mesél nektek: bemutatja a MotoGP 13 rettenetesen izgalmas új előzetesét, elmondja véleményét a Dead Island: Riptide Zombie Bait Edition kapcsán kialakult vitáról, és szót ejt a Bohemia Interactiv két programozójának sorsáról. Ezek mellett még megtudhatjátok, hogy mi lesz a különbség a konzolos és a PC-s BioShock Infinite változatok között, és megnézhetitek a Disney Infinity első, beharangozó videóját. Az aktuális hírek mellett HP a kamerák előtt bemutatja a 2013/01-es GameStar borítóit is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)