Hirdetés

GameStar Hype 2012.03.22.

|

Gyu csak mondja és mondja: WoW: Mists of Pandaria, Mass Effect 3, így készült a Kara, Rockstar, Far Cry 3, Total War: Shogun 2, The Banner Saga, Brian Fargo és a kickstarter, Notch.

Hirdetés

Mai hosszú Hype-unkban Gyu már hatodik szintű Panda Monk a WoW. Mists of Pandaria ma indult bétájában, A Mass Effectnek lesz más vége egy nyílt levél szerint, megismerkedhetünk Valorie Curryvel, akiről Karát mintázták a Quantic Dreamsesek, sőt az "így készült" filmet is megtekinthetjük, Dan Hauser a Rockstar alelnöke új ingatlan ár csúcsot ért el, itt a legújabb Far Cry 3 gameplay trailer, A SEGA rengeteg statisztikát adott ki a Total War: Shogun 2-ről, A Kickstarteres sikerek egyre csak jönnek - Double Fine, Wasteland 2, The Banner Saga 2, Notch Elite-klónt akar, amelyet a FireFly ihletett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)