Hirdetés

GameStar akció - vedd meg a 2014/09-es számot olcsóbban!

|

Újra itt a lehetőség, hogy a szokottnál kevesebbért szerezd be a GameStar magazin következő számát!

Hirdetés

Nem mondunk nagy újdonságot azzal, hogy szeptemberben, egész pontosan szeptember 19-én megjelenik a 2014/09-es GameStar magazin.

A tartalomról egyelőre még nem mondhatunk semmi konkrétat, azt majd hamarosan, de ismét lesznek meglepetések, elhihetitek. Ha már most tudjátok, hogy le fogtok csapni a Sine Mora teljes játékkal érkező friss lapszámra, rendeljétek elő ezen az oldalon, mert így 1995 forint helyett most 1495 forintért kapjátok meg, és természetesen még a postázás költségét is mi álljuk. Az ajánlat 2014.09.08. 8:00 óráig él, csak bankkártyás fizetés esetén, de - szinte - bármilyen bankkártyát elfogadunk, akármit is sugall a fizetési rendszer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)