Hirdetés

Robotdinoszauruszok és szibériai mamutok a 2017/03-as GameStarban

|

Címlapon a Horizon Zero Dawn, teljes játékaink a Syberia és a Syberia 2. Márciusban is 116 oldalnyi olvasnivalóval jelentkezünk.

Hirdetés

Döbbenetes tempót diktál a játékipar, olyan erősre sikeredett az évkezdet, hogy már nem az okoz fejfájást, hogy mivel töltsünk meg egy-egy lapszámot, hanem az ellenkezőjéről vagyunk kénytelenek vitatkozni. Ne értsetek félre, szó sincs arról, hogy panaszkodnánk, édes a kín, ha csupán arról kell döntenünk, mi maradhat és minek kell még egy hónapot várnia.

Mindhárom nagy platformgyártó jelentkezett egy-egy komolyabb játékkal, a kellemes, de távolról sem kiemelkedő Halo Wars 2 a káprázatos, és előzetes félelmeinkkel ellentétben tartalmas Horizon Zero Dawnnal, valamint az utolsó pillanatban beesett The Legend of Zelda: Breath of the Wilddal kelt birokra. A cikkek végén szereplő számszerűsített értékelések jelzik, mekkora sikerrel. A pénztárcánk tartalmáért vívott versenyt még izgalmasabbá tette, hogy az említett alkotásokkal párhuzamosan debütált a multiplayer fókuszú For Honor, a második világháborús Sniper Elite 4, valamint az olvasni imádó szerepjátékosoknak szánt Torment: Tides of Numenera.

Akit pedig az érdekel, hogy mi minden vár ránk az elkövetkezőkben, vessen egy pillantás előzeteseinkre. Kipróbáltuk a Witcherből kinőtt Gwentet, a vikinges Northgardot, az ígéretes Osiris: New Dawn-t, de a taktikai játékok szerelmeseinek szánt M.E.R.C. sem vallott szégyent. És akkor még nem is említettem az elmúlt évek legambiciózusabb magyar projektjét, a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr című ARPG-t, amelynek a közelmúltban elrajtolt alfája kapcsán interjút készítettünk a fejlesztőkkel.
Hardverrovatunkból megtudhatjátok, érdemes-e Intel Z270-es alaplapokkal és Intel Kaby Lake processzorokkal feltuningolnunk dédelgetett PC-nket.

Teljes játékok: Syberia és Syberia 2

Ebben a hónapban a kalandjátékok szerelmeseinek szeretnénk kedvezni a műfaj legjobbjai közé tartozó Syberia sorozat első és második részével. Kate Walker, a tengerentúlról érkezett ügyvédbojtár spirituális utazása egyike a leginkább megragadó történeteknek, amelyekkel valaha találkoztunk. Ráadásul a harmadik felvonás közelgő megjelenése miatt még inkább időszerű, hogy újrajátsszuk, vagy pótoljuk, amennyiben ezidáig kimaradt volna az életünkből.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: A vendégünk vagy egy italra
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért ingyen dobhattok egyet a végzet kockájával és a tiétek lesz az eredményül kapott koktél, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ez alkalommal is levásárolhatjátok a GameStar magazinok teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. További részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin
Háttér: Menedék, A Szépség és a Szörnyeteg, Páncélba zárt szellem
Kritika: Logan - Farkas, Némaság, Kong: Koponya-sziget, Testről és lélekről, Kincsem, Szólít a szörny, T2 Trainspotting, A szerelem története, John Wick: 2. felvonás, Paterson, Arany
Extra: 10+1 legjobb színész-szuperhős párosítás
Sorozat: Marvel's Iron Fist
Filmklasszikus: A herceg menyasszonya

Heroes of the Storm nyereményjáték
Minden vásárlónk automatikusan részt vesz egy sorsoláson, melynek nyertesei egy-egy Heroes of the Storm karakterrel és skinnel (Ragnaros + skin, Azmodan + Azmodunk skin, Falsted + Stormlord skin, Leoric + Space Lord Leoric skin, Tracer + Spectre skin) lesznek gazdagabbak. Váltsátok be a magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/plus aloldalon és derítsétek ki, nyertetek-e.

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr (+interjú)
Osiris: New Dawn
M.E.R.C.
Gwent: The Witcher Card Game
Northgard

Teszt
Horizon Zero Dawn
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
For Honor
Torment: Tides of Numenera
Sniper Elite 4
Halo Wars 2
Halo Wars: Definitive Edition
Tom Clancy's The Division: Last Stand
theHunter: Call of the Wild
How to Survive 2
Fate/Extella: The Umbral Star
Take On Mars
Disgaea 2
Cossacks 3: Rise to Glory
Realpolitiks
911 Operator
The Wardrobe
Syrian Warfare
Candleman
Zombie Vikings
Cayne
Watch Dogs 2: Human Conditions
Resident Evil 7: Banned Footage Vol. 1
Resident Evil 7: Banned Footage Vol. 2
Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past
Psychonauts in the Rhombus of Ruin
Fruit Ninja VR
Mervils: A VR Adventure
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Intel Kaby Lake CPU-teszt
Intel Z270 alaplapteszt
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Animék és videojátékok
Mozdulj Gamer
Szabad(a)játék
Kozmolpremierek
Játékvilág - Dungeons & Dragons: Planescape
Minecraft-melódiák
Esport: IEM - Heores of the Storm
Visszapillantó

Másvilág
Film: John Wick: 2. felvonás; Oscar-díj 2017 összefoglaló
Sorozat: Légió
Zene: Catscan - Classics; Various Artists - No Tears For The Dead (Industrial Strenght Records 25 Years)
Társasjáték: Eldritch Horror (magyar kiadás), Mansions of Madness Second Edition

Tehát a 2017/03-as GameStar magazin Syberia és Syberia 2 steames teljes játékokkal, Heroes of the Storm nyereményjátékkal, 5 előzetessel, 28 játékteszttel, exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (For Honor, Sniper Elite 4, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands) március 17-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)