Hirdetés

Gamer karácsony - 8-bites díszt a lakásba

|

Ma már december van, tehát nem ciki karácsonyi dolgokról beszélni. Ezt a különleges díszt meg júniusban is bemutatnánk, annyira groteszk.

Hirdetés

A 8-Bit LED Holiday Wreath fantázianevet viselő giccs sokak számára elsőre kínai gagyinak tűnhet, de szakavatott szemek észrevehetik, hogy ez a dísz okkal ilyen ronda. A Thinkgeek legújabb slágeréről van szó ugyanis, amely a 8-bites retro játékvilág hangulatát idézi. 

Sajnos még olyan fagyöngy nem jár hozzá, amely érzékelve jelenlétünket azonnal 3D-ben kivetíti Mario hercegnőjét, aki le is smárol a küszöbön, de jó irányba haladnak a srácok. További részletek és fotók a PCWorld oldalán, kattints ide.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)