Hirdetés

Gaikai - WoW, Spore egyenesen a böngésződből!

|

Már többször láthattunk példákat arra, hogy hogyan is néz ki, amikor nem a saját gépünkről futtatunk egy játékot, most Dave Perry verzióját láthatjuk.

Hirdetés

Nem is olyan régen, egész pontosan a márciusban megrendezett Game Developers Conference-en mutatkozott be az OnLive, amit már a GameStar magazin DVD mellékletén jól ki is tárgyaltak a kerekasztal résztvevői. Most egy másik, hasonló elven működő (set top box technológia) kezdeményezés működésébe kapunk betekintést egy méretes videó formájában.

Az E3-on ugyan már bemutatkozott a Gaikai, ám most egy hosszabb prezentációt kaptunk a fejlesztő, Dave Perry jóvoltából. A Gaikai szervere jelenleg Kaliforniában helyezkedik el, innen sugározták a jeleket az E3-ra is. Ezen a videón kívül egyébként hamarosan még jobban szemügyre vehetjük a technológiát, méghozzá először a Develop-on július 14-16 között, majd nem sokkal később a GDC Europe-on augusztus 17-19 magasságában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)