Hirdetés

[FuN] Mai Xfire játékok

|

A gmail papíros akciója után egy másik népszerű szolgáltatás került sorra. Az Xfire rendszert használó felhasználók ma igen fura nevű játékokat találhattak az eddigi kedvenceik helyett. Akinek van Xfire profilja csak nézze meg a holnapon és érdekes dolgokat fog látni az eddigi játékok helyett.

Hirdetés

A Counter Strike helyett a Hello Kitty: Cutie World-öt, a Command & Conquer 3 helyett a Marcel Marcel Mime Time Fun-t találjuk, míg 3D Pickup Sticks elvileg a Call of Duty 2-t takarja. Még több népszerű program is április elseji név változtatására került. Példának okáért álljon itt az én profilom, hogy azok is láthassák akik nincsenek regisztrálva a programba. A többiek pedig fáradjanak a saját profiljukba

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)