Hirdetés

[FUN] Legyen saját műsorod Xbox Live-al

|

Mindíg azon gondolkoztál milyen lehenne, ha te rendezhetnél meg egy sorozatot? Ha Xbox tulaj vagy most itt az alkalom.

Hirdetés

A Microsoft és a New York Television Festival közös pályázatán ugyanis egy sorozat pilotjának a megalkotása a cél, amelyet később le lehet majd tölteni az Xbox Live szolgáltatáson keresztül. A nyertes pályázatot a New York Television Festival-on mutatják be, és az alkotó markát nem kevesebb mint 100,000 ropogós amerikai dollár üti, ám ebből a pénzből a sorozat 6 további részét kell leforgatnia. Nevezéseket abból a 25 országból fogadnak el, amely része az Xbox live szolgáltatásnak. Filmnek fél és negyed óra közöttinek kell lennie, valamint április 16. és június 29. között be kell adni a pályaműveket. "Pályázatunkka nem csak a TV producereket tudjuk ösztönözni új televíziós műsorokkal való próbálkozásra, hanem az Xbox Live szolgáltatatással több mint 6 millió ember láthatja majd a résztvevők munkáját szerte a földön."nyilatkozta Bill Nielsen az Xbox LIVE főigazgatója a Microsoft-nál. A pályázat pontos leírását a fesztivál honlapján találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)