Hirdetés

[FuN] 10 videó elvetemült játékosokról

|

A Games Radar összedobott egy listát olyan játékosokról, kiknek a képességei előtt mi,halandó gémerek csak leborulhatunk

Hirdetés

Persze most nem olyan hírességekre kell gondolni, mint amilyen például Fatal1ty: a szereplők mind névtelen hősök, akik bizonyára valamilyen kényszerbetegségben szenvednek - vagy csak NAGYON ráérnek -, hogy ilyen képességekre tettek szert kedvenc játékaikban. Találhattok Aknakeresőt mester fokozaton fél perc alatt kipörgetve, villámgyors Tetris-játékost, és persze egy elmaradhatatlan Guitar Hero gurut. Mivel nem tudtam eldönteni, hogy illusztrációnak a kiakasztóan precíz öt perces Super Mario végigjátszást tegyem be, vagy az erősen "WTF???!!!" Portal videót, így mindkettőt láthatjátok. A teljes listához ide katt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)