Hirdetés

Fortnite - egy kétszemélyes robotbestiával is zúzhatunk a 10. szezonban

|

Ismét megbolondítja a játékot a legújabb frissítés.

Hirdetés

A Fortnite mai nappal elstartoló 10. szezonjának egyik legnagyobb újdonsága egy mechanikus szörny lesz, amibe egy barátunkkal közösen pattanhatunk be, hogy azzal hajthassunk a Victory Royale-ra. Persze tartogat még egyet s mást a közelgő frissítés.

Hirdetés

Az új évadban, ahogy az lenni szokott, egy frissített Battle Pass is érkezik mindenféle finomsággal, ám a legnagyobb újítás egyértelműen a B.R.U.T.E. névre hallgató masina lesz. A mechet egyszerre két játékos fogja irányítani, egyikük magára a navigálásra, míg a másik lövöldözésre fókuszál - ha pedig épp úgy van, akkor a környező házakat is szétverhetjük vele.

Továbbá új, meccsről-meccsre változó helyszíneket, frissített Arena játékmódot és többek között tematizált Battle Pass küldetéseket is hozott a frissen érkezett frissítés, ám ezzel együtt néhány korábbi finomság ideiglenesen kikerült a játékból, elkerülve a teljes káoszt. A teljes patch note-ot itt olvashatjátok el.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)