Hirdetés

Firefox 3 Alpha 6

|

Itt az újabb – vélhetően az utolsó – fejlesztői változat a Tűzrókából. Július végén várhatjuk az első béta változatot, amit már nyilván jó szívvel ajánlanak majd a jelenlegi felhasználóinak is.

Hirdetés

Mostanra a Gran Paradiso project az SQLite motor 3.3.17 változatáig, és kb. 5%-os sebességnövekedésig jutottak el. Számos „Places” és néhány letöltés bugot javítottak; a Places a Firefox új rendszere, amiben egyesíti a bookmark (könyvjelző), history rendszert és egyéb tárolt információt, hogy bármilyen valaha meglátogatott oldalt újra felfedezhessünk. Kapunk egy, a böngésző újraindítására használható gombot, illetve javították a működési problémák kezelését: ezekkel, ha belefutunk valami stabilitási bugba, akkor nem veszítjük el a munkánkat (egy megírt hírünket mondjuk : ). Emellett egy módfelett hasznos kis fícsör, hogy a szövegméretet oldalakra lebontva beállíthatjuk - vesszenek a miniatűr karaktereket használók!
Akit a Mozilla Alapítvány "ajánlása' nem tántorít el, az innen eléri a hatodik alfát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)