Hirdetés

Final Ninja Zero

|

Egy érdekes kihívással állunk szemben, ami egy nindzsás platformer személyében jön képernyőnkre.

Hirdetés

A Final Ninja Zero nem egy unalmas játék, rengeteg dolgot csinálhatunk egy nindzsával, amit amúgy lehet hogy nem csinálnánk. Van ugye dobócsillagunk, mert az minden nindzsa háztartásban akad minimum egy, meg van ugyanez, csak kötélre erősítve.

Utóbbi használatával Tarzanként lengve juthatunk tovább a platformokon, valamint Pókemberként emelkedhetünk feljebb és feljebb és feljebb. Természetesen robotok is lesznek ellenünk, akiket a dobócsillagokkal szétküldhetünk, viszont arra vigyázni kell, hogy mi ne haljunk meg. Az irányítás mind a nyilakkal, mind a WASD gombokkal működik, a csillagot pedig az egér bal gombjának megnyomásával dobhatjuk el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)