Hirdetés

Final Fantasy XV - a Square Enix elárulta, mi a helyzet a PC-s változattal

|

Bár sokan már tudni vélik, hogy PC-re is érkezik majd a Final Fantasy XV, valójában még a készítők sem döntötték el, megéri-e a plusz munka, amit a port elkészítése jelent.

Hirdetés

Bár folyamatos a találgatás különböző jelek alapján, hogy vajon számíthatunk-e a Final Fantasy XV PC-s portjára, ebben a témában valószínűleg kevés hitelesebb forrás van, mint a játék rendezője, Tabata Hajime.

A Square Enix veteránja az Engadgetnek nyilatkozott, de annyiban ki kellett ábrándítania a rajongókat, hogy annak ellenére, hogy tudják, "komoly igény lenne a PC-s változatra", egyelőre nem dolgoznak rajta. "Sajnos nem volt lehetőségünk párhuzamos fejlesztésre a konzolos Final Fantasy XV mellett. A konzolos változatokra kell koncentrálnunk, az a célunk, hogy ezekből hozzuk ki a legtöbbet és optimalizáljuk a játékot a HD konzolokra."

"Ha ezzel elkészülünk, alaposan megvizsgáljuk a PC-s változat lehetőségét, milyen munkára lenne szükség hozzá és végiggondoljuk a lehetőségeinket. Egyelőre viszont nem döntöttünk róla, még sok dolgot kell átgondolnunk" - mondta a Final Fantasy XV fejlesztését vezető Tabata. Így ha a szeptember végi megjelenésig nem is, de valószínűleg még sokáig kérdéses marad a PC-s változat sorsa.

Ti a késés ellenére is szívesen fogadnátok egy PC-s verziót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)