Hirdetés

Final Fantasy VII Remake - nem lesz PS4-exkluzív?

|

Az illetékesek vagy félrenyomtak valamit az egyik közösségi oldalon, vagy idő előtt lőtték le a meglepit.

Hirdetés

A Final Fantasy VII Remake lenyűgözte a sajtót az idei E3-on, és úgy vettük, hogy PlayStation 4-exkluzív lesz, mivel a Square Enix is ezt tüntette fel a trailer végén. A legújabb fejlemények alapján azonban lehet, hogy azóta változott a helyzet, de az is megeshet, hogy egy csúnya bakiról van szó.

Hirdetés

Történt ugyanis, hogy az Xbox Germany posztolt egy videót a Facebook oldalára, amely azt hirdette, hogy a Final Fantasy VII Remake 2020. március 3-án jelenik meg Xbox One-ra. A hirdetést azóta eltávolították, de az internet nem felejt, így természetesen készült bizonyíték róla: 

Az Xbox brand marketingért és közösségért felelős vezetője, Maxi Graff egy közleményben jelezte, hogy a videó a közösségi csapat hibájának az eredménye, elnézést kért érte és kijelentette, hogy nincs semmilyen bejelenteni valójuk. Érdekes módon Graff nem cáfolta magát az információt, csak azt mondta, hogy hibáztak és nincs mit bejelenteniük. Amint van fejlemény, jelezzük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)