Hirdetés

Final Fantasy IX - egyébként elkészült PC-re

|

A Square Enix mindenféle bejelentés vagy említés nélkül csendben megjelentette a Final Fantasy IX-et PC-re is.

Hirdetés

Ha tegnap nem bukkant fel volna váratlanul több helyen is - beleértve a Steam adatlapot is -, hogy a Final Fantasy IX várhatóan április 14-én jelenik meg, akkor valószínűleg csakis ma, a premier napján értesültünk volna a játék PC-s debütálásáról, ugyanis a Square Enix nem csapott nagy felhajtást a dolog körül. Persze annyira azért nem lepődtünk meg ezen, hiszen mobilokra is titokban jelent meg a játék. 

Pedig a kilencedik Final Fantasy bizony ma beköltözött a számítógépekre is, méghozzá 16 évvel azután, hogy PlayStationon bemutatkozott. A fejlesztők elmondása alapján a Final Fantasy IX PC-s változata achievementekkel, automata mentési rendszerrel, HD felbontású átvezető videókkal és karaktermodellekkel, minijátékokkal, valamint high-speed és más módokkal lett gazdagabb, viszont minden más maradt a régi formájában. Ebből adódóan a Final Fantasy IX gépigénye sem fog megizzasztani senkit, de ez a hivatalos trailerből is leszűrhető: 

Ez ugyan közel sem akkora átdolgozás, mint a Final Fantasy VII esetében, de nézzük a dolgok jó oldalát: legalább már ezt a klasszikust is tolhatjuk PC-n. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)